66 kilometre 222 bin ton asfaltla yenilendi






Sakarya’da Yollar Yenilendi – Haber 2024

Sakarya’da Yollar Yenilendi – Estetik ve Güvenli Ulaşım Sağlandı

Görsel olarak şehre güzellik katan ve 66 kilometrelik yol inşa edilen Sakarya’da, 222 bin ton sıcak asfalt ile yollar yenilendi. AVM’ler bölgesinin ulaşım yükü 1. Cadde hamlesiyle hafifledi. Ayrıca Ahmet Yesevi Caddesi, Ada Caddesi ve Kırcaali Caddesi’nde “Prestij Cadde” uygulamasıyla örnek konseptler hayata geçirildi.

Asfalt çalışmalarıyla vatandaşların memnuniyetini kazanan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, mevcut grup yollarını altyapı, kaldırım, sıcak asfalt ve yol çizgileriyle yeniden şekillendirerek şehrin modern bir görünüme kavuşturdu.

Geride kalan yılda 66 kilometrelik sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, toplamda 222 bin ton sıcak asfaltı Sakarya’nın yollarıyla buluşturdu.

2024’te Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen “Prestij Cadde Uygulaması” ile şehirde estetik ulaşım koridorları oluşturuldu. Ekiplerin hummalı çalışmaları sonucunda Ahmet Yesevi Caddesi, Ada Caddesi, Kırcaali Caddesi ve diğer önemli güzergahlar sil baştan yenilendi.

Serdivan 1. Cadde ile AVM’ler bölgesinde açılan 1. Cadde çevre düzenlemesi, yürüyüş alanları ve park alanlarıyla sosyal yaşamın merkezi haline geldi.

Şehrin güvenli ve konforlu yolları için altyapıdan üstyapıya kadar yoğun çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi, yol yenileme projelerinde kapsamlı bir yaklaşım benimseyerek şehrin ulaşımını daha da güvenli hale getirdi.

2024 yılında 44 bin 822 metrekare kaldırım imalatı ve 941 kilometre sıcak ve soğuk yol çizgisi çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım ağını modernleştirerek vatandaşların hizmetine sundu.

Büyükşehir Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen saha çalışmalarıyla şehir içi ve kırsal bölgelerdeki ulaşım hatlarının güvenliği artırıldı. Çelik bariyer montajları, V kanal çalışmaları ve yönlendirme tabelası montajlarıyla tehlike arz eden noktalarda güvenlik önlemleri alındı.


Related Posts

Aniden saldırganlaşıp yoldan geçene saldırdılar! 3 kişi hastanelik oldu

Arıların zaman zaman savunma mekanizmasına geçerek kendi bölgelerini korumak için saldırgan hale geçebiliyor. Fakat bu durum arılar kendilerini bekleyen bir tehdit gördüğünde gerçekleşiyor. Böyle bir durum ortada yokken kasaba merkezinde aniden saldırganlaşan arılar onlarca kişiyi soktu. Üç kişi hastanelik olurken, bir kişi ise kalp krizi geçirmesinin ardından hayata döndürüldü.

Yavaş’tan ‘Ankara’ya operasyon yapılır mı?’ sorusuna yanıt: Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok

CHP’li belediyelere peş peşe operasyonlar düzenlenirken ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara’ya da uzanır” iddialarına ilişkin “Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok” ifadelerini kullandı.

AKP’nin kamp tarihi belli oldu

AKP’nin geleneksel Kızılcahamam kampı 11-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Son Dakika… DEM Parti’den CHP’ye destek ziyareti

Son Dakika Haberi… DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, bugün saat 15:00’te CHP’yi ziyaret edecek.

Halkın iradesine kelepçe vuruldu

Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı. İtirafçı Aktaş’ın verdiği ifade sonucu iş insanlarının da olduğu 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

‘Bahçeyi sulamaya gidiyorum’ dedi, ölü bulundu

Siirt’in Baykan ilçesinde bahçesini sulamak için evden çıkan ve kaybolan 65 yaşındaki Hikmet Erdoğan, sabaha karşı bahçesinin yakınındaki bir ahırda ölü bulundu.