İstanbul Beylikdüzü 10.yarıyıl şenliği başlıyor

Beylikdüzü Belediyesi 10. Yarıyıl Şenliği İle Çocuklara Unutulmaz Bir Tatil Sunuyor

İstanbul (İGFA) – Yarıyıl tatiline giren öğrencilerin keyifli vakit geçirmesi için her yıl zengin etkinlik programları düzenleyen Beylikdüzü Belediyesi, bu yıl 10. kez düzenlenecek Yarıyıl Şenliği ile çocuklara unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Belediye tarafından 18 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında 3 ayrı merkezde gerçekleştirilecek olan şenlik, öğrencilere atölye çalışmaları, sinema gösterimleri, tiyatro oyunları gibi birçok etkinliğe ücretsiz katılım imkanı sunacak. Eğlenceli ve öğretici etkinlikler Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi ile Galeri Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek.

Çocuklar Hem Eğlenecek Hem Öğrenecek

Yarıyıl Şenliği kapsamında öğrenciler, pandomim, yaratıcı drama, dans, ritim, anahtarlık yapımı, takı tasarım, kukla yapımı gibi birbirinden farklı atölye çalışmalarıyla keyifli zaman geçirecekler. Ayrıca, İngilizce dil seviyelerini geliştirebilecekleri “American Life JuniorTalks” ve “American Life Eğlenceli İngilizce” programları ile temel matematik becerilerini artırabilecekleri “Singapur Matematiği” atölyeleri de düzenlenecek. Ücretsiz olan atölyelere kayıt yaptırmak gerekmekte.

“Karneni Getir Kitabını Götür”

Şenlik boyunca çocuklar, kukla gösterileri, gölge oyunu sahne gösterileri, zumbanın yanı sıra sihirbaz şovu ve müzik şovlarıyla eğlenceli dakikalar yaşayacaklar. Ayrıca, “Karneni Getir Kitabını Götür” sloganıyla karnesiyle gelen öğrencilere kitap hediye edilecek. Beylikdüzü Belediyesi’nin www.beylikduzu.istanbul adresini ziyaret ederek tüm programlar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Related Posts

Son Dakika… DEM Parti’den CHP’ye destek ziyareti

Son Dakika Haberi… DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, bugün saat 15:00’te CHP’yi ziyaret edecek.

Halkın iradesine kelepçe vuruldu

Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı. İtirafçı Aktaş’ın verdiği ifade sonucu iş insanlarının da olduğu 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

‘Bahçeyi sulamaya gidiyorum’ dedi, ölü bulundu

Siirt’in Baykan ilçesinde bahçesini sulamak için evden çıkan ve kaybolan 65 yaşındaki Hikmet Erdoğan, sabaha karşı bahçesinin yakınındaki bir ahırda ölü bulundu.

Bu telefon numaralarını sakın açmayın

Almanya’da sahte ödül vaadiyle yapılan telefon dolandırıcılığı yeniden tırmanışta. Yayımlanan son listeye göre Hamburg ve Hollanda kaynaklı 10 tehlikeli numara öne çıkıyor. Ararsalar açmayın, bilgilerinizi asla paylaşmayın!

Mersin’de iş yerine silahlı saldırı: Ölü ve yaralı var

Mersin’de bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırı sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

Prof. Dr. Naci Görür’den Celal Şengör mesajı

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür meslektaşı Prof. Dr. Celal Şengör’ü Japonya’dan aldığı ödülü tebrik etti.