MÜSİAD Düzce’de Genel Kurul Yapıldı

MÜSİAD Düzce Şubesinde Yeniden Başkan Seçildi

MÜSİAD Düzce şubesinde Genel Kurul heyecanı yaşanırken, güven tazeleyen Özgür Sağlam, yeniden başkan seçildi. 9. Olağan kongrede konuşan Düzce Valisi Selçuk Aslan, MÜSİAD’ın Düzce’de 2 bin insana iş kapısı oluşturduğunu vurgulayarak, üyeler aracılığıyla istihdam sağlanmasının önemine dikkat çekti.

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ise, MÜSİAD’ın iş dünyasında öncü bir rol üstlendiğini belirtip, Düzce Şube Başkanı Özgür Sağlam’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik etti.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Özgür Sağlam, Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunan bir platformda bulunmanın onurunu yaşadığını ifade ederek, MÜSİAD’ın önemine vurgu yaptı ve Türkiye’nin geleceğine umutla bakılması gerektiğini belirtti.

Genel kurulun ardından yönetim kurulu belirlendi. Özgür Sağlam başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı: Görkem Özdemir, Fikret Kurt, Nazmi Tok, Yavuz Ayyıldız, Metin Şişman, Yunus Emre Gülay, Ersoy Mutlu, Dursun Öztürk, Ahmet Veli, Gafur Yavuz, Ahmet Akdoğan. – DÜZCE

Related Posts

Samsun’da iki ilçeye uyuşturucu operasyonu: 6 kişi gözaltına alındı

Samsun’un Havza ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şahıs gözaltına alındı.

Saldırıların ardından eğitime ara verildi

Hindistan’ın saldırısının ardından Pakistan’da eğitime ara verildi

Tecavüz etti, boğdu, diri diri yaktı, betona gömdü! Canavarlık dediğin daha nasıl olur

Pınar Gültekin cinayeti davasında Yargıtay vicdan zedeleyen bir karar imza attı. Kararda, sanığın eylemini “canavarca hisle gerçekleştirmediği”ne hükmetti.

Entrikaların gölgesindeki seçim: Skandal üstüne skandal yaşandı | Bu kez bir de rekor kırılacak

Katolik Hristiyanların yeni ruhani lideri kim olacak? Bu soru bugün başlayan konklavla cevabını bulacak ama akıllarda bir soru daha var: Yine geçmişteki gibi bir skandal yaşanır mı? Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz ancak tarihteki skandalların gölgesinin bu seçimin üzerine bile düştüğünü söylemek yanlış olmaz.

Ankara’da kafa kafaya facia: 4 kişi öldü

Ankara-Niğde Otoyolu’nda iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

ABD ile Husiler anlaştı

Umman Dışişleri Bakanı Bedir el-Busaidi, ABD ile Husiler arasında ateşkes sağlandığını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir