Devrilen kömür sobasından çıkan yangında ev alev alev yandı

Edirne’de Kömür Sobasından Çıkan Yangın Evde Hasara Neden Oldu

Edirne’de yaşanan bir olayda, kömür sobasının devrilmesi sonucu çıkan yangın tek katlı bir evde hasara yol açtı. Keşan ilçesi Yenimescit Mahallesi Huzur Sokak’ta bulunan evde, sabah saatlerinde yaşanan olay sonrasında ev kullanılamaz hale geldi.

Olay esnasında evde bulunanlar hızla evi boşaltırken, durumun ihbar edilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü, ancak evde ciddi hasar meydana geldi.

Yaşanan olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı ve soruşturma devam etmekte. (DHA)


Şans ve ruh burcunuzu biliyor musunuz? | ‘Kısmet ve Niyet’in yazarı Hakan Kırkoğlu anlatıyor

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Vatandaşın en beğendiği siyasetçi kim: Son anketten çarpıcı sonuçlar; CHP’li isim zirveye yerleşti

TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Dün Sultan Süleyman ve Şehzade Mustafa’nın ifadeye çağrılması ‘Muhteşem 15 Yıl’ın sonu mu?

TIKLAYIN – Şehit ailelerinin MHP’ye bıraktığı siyah çelengin faturası Emniyet Müdürü Mahmut Ay’a kesildi!

TIKLAYIN – Gazze’de rehine-tutuklu takası: Hamas, 4 İsrailli rehineyi daha Kızılhaç’a teslim etti!

TIKLAYIN – Süleyman Soylu’nun Abdullah Öcalan’la ilgili sözlerini eleştiren Saadet Partisi İl Başkanı, ifadeye çağrıldı

TIKLAYIN – Konya’da bina çöktü | Enkaz altındaki 1 kişinin cesedine ulaşıldı: Binanın alt katındaki balıkçı dükkânının kolon kestiği iddia edildi, 4 kişi gözaltında

TIKLAYIN – 12 yıl sonra Ayşe Barım üzerinden açılan “Gezi” soruşturması CHP’yi harekete geçirdi; Özgür Özel, heyet görevlendirdi

Related Posts

ABD’li Bakan’dan olay iddia: Sınır dışı edilen yamyam uçakta kendisini yedi

ABD’de Donald Trump’ın ikinci başkanlık döneminde de gündemden düşmeyen göçmen karşıtı politikalar bu kez akılalmaz bir olayla manşetlerde… İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem, sınır dışı edilmek üzere uçağa bindirilen bir kişinin, uçuş sırasında kendisini yemeye başladığını iddia etti.

Terör örgütü PKK elebaşı Öcalan’dan, 39 kişilik Avrupa heyetine mesaj: ‘Önümüzdeki süreçte görüşme koşullarının oluşmasını umut ediyorum’

Kendisini ziyaret etmek isteyen 39 kişilik Avrupa heyetine mesaj gönderen terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan, “Sizin bu yönlü adımınızı, halklarımızın ortak demokratik geleceği için anlamlı bir katkı ve cesur bir çağrı olarak görüyorum. Görüşme talebinizden haberdar oldum. Önümüzdeki süreçte böyle bir görüşmenin koşullarının oluşmasını umut ediyorum” ifadelerine yer verdi.

İran’dan kritik UAEA hamlesi: Pezeşkiyan yasayı yürürlüğe koydu

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Meclis tarafından çıkarılan ve Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) ile işbirliğini askıya alan yasayı yürürlüğe koydu.

Eski Bakan Yardımcısı dolandırıcılıktan 13 yıl hapis cezası aldı

Rusya’da yolsuzluk ve dolandırıcılık iddialarıyla gündeme gelen eski Savunma Bakan Yardımcısı Timur İvanov, mahkeme tarafından 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Karar, bugün Moskova Şehir Mahkemesi’nde görülen davada açıklandı.

Özgür Özel: Bu iktidar 100 gün önce kaybettiğini itiraf etmiştir

Özgür Özel, “Biz omuz omuzayız, birbirimizden güç alıyoruz.” dedi.

Trump, Suriye’ye yaptırımları sonlandıran başkanlık kararnamesini imzaladı

ABD Başkanı Donald Trump, ABD’nin Suriye’ye yönelik yaptırımlarını sonlandıran Başkanlık kararnamesini imzaladı. Beyaz Saray’dan yapılan yazılı açıklamada, “Başkan Trump, istikrarlı, birleşik ve kendi içinde ve komşularıyla barış içinde olan bir Suriye’yi desteklemeye kararlı” ifadelerine yer verildi.