Beylikdüzü Marina’da kavga: 2 ağır yaralı, 3 gözaltı

Beylikdüzü Marina’da Yaşanan Olayda Kavga Çıktı

Dün gece Beylikdüzü Marina’da meydana gelen olayda, alkollü bir arkadaş grubu diğer müşterileri rahatsız ederek taşkınlık yapmaya başladı.

İşletme çalışanları, grup taşkınlıklarına son vermek isteyince tartışma çıktı ve sonunda dışarıda kavga başladı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Olay Sonucu 2 Kişi Ağır Yaralandı

Polis, kavgayı önlemeye çalışırken yaralılar olduğunu fark etti. İki kişinin ağır yaralı olduğu belirlendi ve hemen hastanelere sevkedildi. Ayrıca, kavgaya karışan 3 kişi de polis tarafından gözaltına alındı.

Related Posts

Samsun’da iki ilçeye uyuşturucu operasyonu: 6 kişi gözaltına alındı

Samsun’un Havza ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şahıs gözaltına alındı.

Saldırıların ardından eğitime ara verildi

Hindistan’ın saldırısının ardından Pakistan’da eğitime ara verildi

Tecavüz etti, boğdu, diri diri yaktı, betona gömdü! Canavarlık dediğin daha nasıl olur

Pınar Gültekin cinayeti davasında Yargıtay vicdan zedeleyen bir karar imza attı. Kararda, sanığın eylemini “canavarca hisle gerçekleştirmediği”ne hükmetti.

Entrikaların gölgesindeki seçim: Skandal üstüne skandal yaşandı | Bu kez bir de rekor kırılacak

Katolik Hristiyanların yeni ruhani lideri kim olacak? Bu soru bugün başlayan konklavla cevabını bulacak ama akıllarda bir soru daha var: Yine geçmişteki gibi bir skandal yaşanır mı? Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz ancak tarihteki skandalların gölgesinin bu seçimin üzerine bile düştüğünü söylemek yanlış olmaz.

Ankara’da kafa kafaya facia: 4 kişi öldü

Ankara-Niğde Otoyolu’nda iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

ABD ile Husiler anlaştı

Umman Dışişleri Bakanı Bedir el-Busaidi, ABD ile Husiler arasında ateşkes sağlandığını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir