Özel hastanede bebeklere kötü muamele iddiası: İnceleme başlatıldı

İstanbul Özel Hastanesinde Şok İddialar Ortaya Atıldı!

İstanbul’da faaliyet gösteren bir özel hastanede çalışan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapmaları için sosyal medya üzerinden video çektirildiğini iddia etti. Konuyla ilgili olarak Sağlık Bakanlığı soruşturma başlattı.

Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde görev yapan doktor Emrah Ergün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını öne sürdü.

Doktor, kadınların zorlanarak erken doğuma alındığını, sezaryenle doğum yapmaya zorlandıklarını ve bu duruma karşı çıktıklarında tehditlere maruz kaldıklarını ileri sürdü.

Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan doktorun iddialarını içeren durum İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” şeklinde açıklamada bulundu.

(SOSYAL MEDYA)

Related Posts

Uşak’ta Tır Dorsesindeki Yangın Söndürüldü

Uşak’ta bir tırın dorsesindeki yangın yol kenarındaki ağaçlara sıçradı, ekipler söndürdü.

Dışişleri Bakanı Fidan ABD’li mevkidaşıyla ‘Suriye’yi görüştü: İsrail sorunları daha da büyütüyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İsrail’in Suriye topraklarına yönelik müdahalelerinin sorunu daha da büyüttüğünü kaydeden Bakan Fidan, Suriye’nin toprak bütünlüğüne her türlü saldırının bölgesel barış çabalarına zarar verdiğini söyledi. Bakan Fidan, terör örgütlerinin Suriye’nin güneyindeki durumdan istifade etmesine kesinlikle izin verilmeyeceğini vurguladı.

Trabzon’da Otomobil Yandı

Seyir halindeki otomobilin motor kısmında yangın çıktı, araç kullanılamaz hale geldi.

Orman Yangınları Zararını Devlet Karşılıyor

İzmir’de yangınlarda zarar gören hayvanlar ve arı kovanları için yeni dağıtım yapıldı.

Metin Işık ve Ailesinin Davasında Yeniden Yargılama

Metin Işık’ın yargılanması, eksik araştırma yüzünden bölge mahkemesi tarafından bozuldu.

Edirne’de Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi

Edirne’de uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulunan İ.Ç. gözaltına alındı.