Alanya’da Çıkan Yangında İşçiler Mahsur Kaldı

Alanya’da Otele Dönüştürülme Çalışması Yapılan Binada Çıkan Yangın!

Dün Alanya’nın Cikcilli Mahallesi’nde bulunan 12 katlı bir binada meydana gelen yangın büyük korku yarattı. Binada çıkan yangın sonucunda maddi hasar meydana gelirken, can kaybının yaşanmaması sevindirici bir haber oldu.

Yangında, binanın zemin, 1 ve 2’nci katlarının ciddi zarar gördüğü belirlendi. Bu katlarda bulunan yatak ve mobilyalar tamamen yandı. Üst katlarda ise yoğun duman nedeniyle is oluştuğu görüldü.

Yangın sırasında mahsur kalan 4 işçi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralanan işçilerden biri yoğun bakıma alınırken, diğer yaralılar ise hastanede tedavi altına alındı. Yangında yaralanan bir itfaiye eri ise taburcu edildi.

Emniyet ve jandarma ekipleri, olaya 39 ekip ve 102 personelle müdahale ederken, bölgeye ulaşan 14 itfaiye aracı ve 35 personel ile 6 su tankeri yangına müdahale etti. Ayrıca, AFAD ve UMKE ekipleri de sağlık desteği sağlayarak ekiplerin çalışmalarına destek oldu. Kedinin tedavisi ise devam ediyor.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında iş güvenliği eksikliği iddialarına yönelik rapor hazırlanırken, maddi hasarın boyutları da tespit edilmeye çalışılıyor. Bina, yangın sonucunda özellikle zemin, 1 ve 2’nci katlarında büyük zarar gördü. Ancak ekiplerin koordineli çalışması sonucunda yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Related Posts

Wipha Tayfunu Hong Kong’u Vurdu

Wipha Tayfunu, Hong Kong’da 26 yaralanma ve ağaç devrilmesine yol açarak Çin’e ilerledi.

Kayıp Alzheimer Hastası Bulundu

Burdur’da kaybolan 83 yaşındaki Emine P, arazide sağ olarak bulundu. Sağlığı iyi.

İstanbul’da AVM’de panik anları

Beylikdüzü’nde bir alışveriş merkezinde tavanın kısmen çökmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Fenerbahçe stadı önünde el hareketi yaptı! Uyaran güvenlik görevlisini arabayla metrelerce sürükledi

Fenerbahçe Ülker Stadyumu önünde arabasıyla yolda ilerleyen bir Galatasaray taraftarı, stat önünde durarak el hareketleri yapmaya başladı. Bunun üzerine kendisine uyarmaya gelen güvenliğe sinirlenen kişi, güvenlik görevlisini metrelerce arabanın kaputunda sürükledi. Güvenlik görevlisinin yere düşmesiyle birlikte saldırgan kişi arabayla uzaklaştı.

Bingöl’de Orman Yangınları Kontrol Altına Alındı

Bingöl’ün 3 noktasındaki orman yangınları, hızlı müdahale ile söndürüldü. Vali teşekkür etti.

Fatih Tekke yeni yıldızını resmen duyurdu: Hayırlı olsun

Trabzonspor teknik direktörü Fatih Tekke, Zob Ahan Esfahan maçının ardından konuştu. Fatih Tekke, yeni transferi açıklayarak, ”Saul Niguez yeni oyuncumuz, hayırlı olsun. Ancak bence yeterli değil. Kesinlikle o bölgeye bir oyuncuya daha ihtiyacımız var. Kenar oyuncusuna ve stopere de ihtiyacımız bulunuyor.” dedi.