Türkiye-Ermenistan sınırında kaybolan genç için arama çalışmaları başlatıldı

Türkiye-Ermenistan Sınırında Kaybolan Gencin Aranma Çalışmaları Başlatıldı

Türkiye-Ermenistan sınırında, sınır geçişini deneyen dört arkadaştan biri olan 28 yaşındaki İsmail Adir, akıntıya kapılarak kayboldu. Adir’in bulunması için arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Yapılan açıklamalara göre, Türkiye-Ermenistan sınırında sınırı geçmeye çalışan dört arkadaştan biri olan 28 yaşındaki İsmail Adir, akıntıya kapılarak kayboldu. Arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi ve Adir’i bulmak için Jandarma ve AFAD ekipleri harekete geçti. Aras Nehri’nin sınır hattından akıntıya kapıldığı düşünülen Adir, nehir ve çevresinde aranıyor. Adir’in akrabaları ise endişeli bir şekilde bölgede bekleyişlerini sürdürüyor. – IĞDIR

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol.


Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Related Posts

Uzmanı uyardı: Erken teşhisle görme kaybının önüne geçmek mümkün

Uzmanı uyardı: Erken teşhisle görme kaybının önüne geçmek mümkün

Günde 1 bardak içen yaşadı! Suda bekletince magnezyumu roketliyor, kramplara veda

Yaşam trendlerinin öncüsü haline gelen chia tohumu, küçük boyutuna rağmen büyük faydalarıyla dikkat çekiyor. Özellikle suda bekletilerek tüketildiğinde jel kıvamına gelen chia tohumu, magnezyum depolarını fulleyen faydalı bir etkiye sahip. Ancak tek faydası bununla sınırlı kalmıyor, vücuda sayısız etkisi var. İşte chia tohumunun etkileri ve doğru tüketim yöntemi.

Canlı beyin dokusu hücrelerinde demansa çare aranıyor

Çağın en büyük sorunlarından olan unutkanlık, demans ve Alzheimer hastalıklarına karşı yeni çalışmalar denenmeye devam ediliyor. Bilim insanları demansı tedavi etme arayışını hızlandırmak için canlı insan beyin dokusu kullanmaya başladı. Doku kültürü çalışmalarından yararlanan deney ekibi dünyada bir ilki başardı.

Aşılar kalbe zarar veriyor mu? Bilimsel olarak yanıtladı

Türk Kalp ve Damar Cerrahisi Derneği Başkanı Doç. Dr. Murat Sargın, Kovid-19 aşısının kalp hastalıklarını artırdığı iddialarının bilimsel bir temele dayanmadığını vurguladı. İngiltere’de 46 milyon kişi üzerinde yapılan geniş kapsamlı araştırma, aşı olanlarda kalp ve damar hastalıklarına bağlı ölüm oranlarının daha düşük olduğunu ortaya koydu.

Yeterince dinlenemiyorsanız bu 3 yöntem sizi kısa sürede toparlayabilir

Günümüzün yoğun temposunda birçok kişi, yeterince uyusa bile kendini dinlenmiş hissetmiyor. Sürekli yorgunluk, düşük enerji ve odaklanma problemleri hayat kalitesini ciddi şekilde etkileyebiliyor. Uzmanlara göre, doğru yöntemlerle vücudu ve zihni kısa sürede toparlamak mümkün.

Hormon ilaçlarına getirilen kısıtlama trans bireyleri nasıl etkiliyor?

Geçen yıl 20 Kasım’da, Sağlık Bakanlığına bağlı bu kurum, daha önce eczanelerden reçetesiz alınabilen belirli hormon ilaçlarının artık yalnızca reçete ile satılabileceğini duyurdu. Türkiye’de yaşayan trans bireyler ise bu kararın kendileri üzerinde büyük bir mağduriyet yarattığını söylüyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir