Trabzon’da Otomobil Yandı

Trabzon’da Motoru Alev Alan Otomobil Yolun Kenarına Park Edildi

Trabzon’da seyir halindeyken motoru alev alan bir otomobil, Karadeniz Sahil Yolu 100. Yıl Parkı mevkisinde kullanılamaz hale geldi. Yabancı uyruklu sürücünün yönetimindeki 34 GAM 511 plakalı araçta çıkan yangın kısa sürede büyüdü.

Otomobilde meydana gelen yangını fark eden sürücü, aracı hemen yolun kenarına park etti ve çevredekilere durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında araç kullanılamaz hale geldi. Yangın nedeniyle Trabzon-Rize istikametinde yaşanan trafik yoğunluğu ise aracın kaldırılmasının ardından normale döndü.

Related Posts

YKS şampiyonu Nizip’ten çıktı

2025 YKS sonuçları açıklandı. Temel Yeterlilik Testi’nde Nizip Fen Lisesi’nden Ahmet Eren Özyurtseven birinci oldu. Özyurtseven sayısal alanının da şampiyonu olurken, eşit ağırlık ve sözelde ise Bursa Özel Tan Fen Lisesi’nden Muhammed İsmail Kuşat ilk sırayı aldı.

Uşak’ta Tır Dorsesindeki Yangın Söndürüldü

Uşak’ta bir tırın dorsesindeki yangın yol kenarındaki ağaçlara sıçradı, ekipler söndürdü.

Dışişleri Bakanı Fidan ABD’li mevkidaşıyla ‘Suriye’yi görüştü: İsrail sorunları daha da büyütüyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İsrail’in Suriye topraklarına yönelik müdahalelerinin sorunu daha da büyüttüğünü kaydeden Bakan Fidan, Suriye’nin toprak bütünlüğüne her türlü saldırının bölgesel barış çabalarına zarar verdiğini söyledi. Bakan Fidan, terör örgütlerinin Suriye’nin güneyindeki durumdan istifade etmesine kesinlikle izin verilmeyeceğini vurguladı.

Orman Yangınları Zararını Devlet Karşılıyor

İzmir’de yangınlarda zarar gören hayvanlar ve arı kovanları için yeni dağıtım yapıldı.

Metin Işık ve Ailesinin Davasında Yeniden Yargılama

Metin Işık’ın yargılanması, eksik araştırma yüzünden bölge mahkemesi tarafından bozuldu.

Edirne’de Uyuşturucu ve Silah Ele Geçirildi

Edirne’de uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulunan İ.Ç. gözaltına alındı.