Avlanması yasak ama 19 ton ele geçirildi!

Van Gölü’nde İnci Kefali Kaçak Avı!

Doğal yaşamıyla ünlü Van Gölü’nde her yıl 15 Nisan – 15 Temmuz arasında üreme dönemine giren ender türlerden olan inci kefali, maalesef kaçak avcıların hedefi haline geldi. Bu nedenle, jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimler aralıksız devam ediyor.

Muradiye Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timi ekipleri, son kontrol gezilerinde Yalındüzü mevkisinde akan bir dere kenarında şok edici bir manzara ile karşılaştılar. Çuvallar içinde gizlenmiş tam 19 ton 200 kilogram ölü inci kefali ile karşılaştılar.

Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı ve bu kaçak avın sorumluları en kısa sürede bulunup adalet önüne çıkarılacak.

Related Posts

Leros seferi kabus oldu: 100 Türk yolcu geri döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinden bayram tatili için Leros adasına gidecek yaklaşık 100 Türk turist feribotun bozulması üzerine gümrük alanında mahsur kaldı. Sefer iptal edilince yurtdışı çıkış harçları ve otel rezervasyonları iptal oldu , turistler sert tepki gösterdi.

MHP’li vekil Işıkver: MHP’yi PKK ile yan yana getirmek şerefsizliktir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında konuşan MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, AKP, MHP ve DEM Parti arasından yürütülen diyalog sürecinde MHP’yi hedef alan söylemlere sert tepki gösterdi.

66 şehrin tamamını ilgilendiriyor: Türkiye haritası sil baştan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı hazırladığı yeni bir çalışmayla 81 il genelinde çevresel gürültü ile ilgili bir çalışmaya başladı

Uçak düştü 3 kişi hayatını kaybetti

Meksika’nın güneyinde küçük uçağın düşmesi sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Meksika Tarım Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, büyükbaş hayvanları etkileyen kurt sineklerinin yayılmasını önlemek amacıyla sterilizasyon çalışmasında …

Kızamık Amerika kıtasında yayılıyor: Meksika ve Kanada’daki salgınlarda ölümler yaşandı

ABD’de hızla artan kızamık vakalarının ardından komşu ülkeler Kanada ve Meksika da ciddi salgınlarla karşı karşıya. Her üç ülkede de en az birer ölüm bildirildi.

İtirafçı Ali Nuhoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı: İBB’nin kirli rüşvet çarkını bir bir anlattı

İBB ve görevden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturmasında itirafçı olarak ev hapsiyle tahliye edilen Ali Nuhoğlu’nun ifadesi ortaya çıktı. Nuhoğlu, İmamoğlu’na villa alımı sürecinde devreye girdiğini, ödemelerin İSKİ alacakları üzerinden planlandığını ve yapılan işlemlerin İmamoğlu İnşaat yetkilileri tarafından yürütüldüğünü belirtti. 87 milyon TL’lik belirsiz cari borç kalemi ve ek sözleşmelerle şirket devrinin kapsamının genişletildiğini söyleyen Nuhoğlu ayrıca, elden kapalı poşetlerle dolar teslimatları yapıldığını ifade etti. Nuhoğlu ayrıca paraların ne amaçla kullanıldığını bilmediğini ancak “sistemin bu şekilde yürütüldüğünü” anladığını ifade etti.