‘Bahçeyi sulamaya gidiyorum’ dedi, ölü bulundu

Siirt’te 65 Yaşındaki Hikmet Erdoğan Bahçesinde Ölü Bulundu

Siirt’in Baykan ilçesi Heval Mahallesi’nde, bahçesini sulamak için evden ayrıldıktan sonra haber alınamayan 65 yaşındaki Hikmet Erdoğan, uzun süre eve dönmeyince yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Olayı takiben bölgeye sağlık, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Termal dron kullanılarak gerçekleştirilen arama çalışmaları sonucu saat 05.00 sıralarında Erdoğan, bahçesine yakın bir ahırda hareketsiz halde bulundu. Yapılan kontrollerde Erdoğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Hikmet Erdoğan’ın cansız bedeni, otopsi yapılması için Baykan Devlet Hastanesi morguna taşındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili seçim tarihi belli oldu

Adana Valiliği, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, yeni Belediye Başkan Vekili seçiminin 18 Temmuz Cuma günü yapılacağını bildirdi.

Büyükçekmece Belediye başkanvekili seçiminde gerilim: ‘Neden bağırıyorsunuz?’

Büyükçekmece Belediye başkanvekili seçiminde gerilim yaşandı.

Ermenistan’da tutuklu iş insanı Karapetyan yeni siyasi parti duyurdu

Ermenistan’da ‘darbe girişimi’ iddiasıyla tutuklanan iş insanı Karapetyan, ülkede yeni siyasi partinin kurulduğunu duyurdu.

Kutup ayılarıyla omuz omuza olan bir kasabanın çarpıcı hikayesi

Kanada’nın Manitoba eyaletinde, Hudson Körfezi’nin kıyısında yer alan Churchill kasabası, “Dünya’nın Kutup Ayısı Başkenti” olarak biliniyor. Bu küçük kasaba, her yıl binlerce turisti, gezegenin en büyük kara etoburlarından biri olan kutup ayılarını …

Çanakkale’de ciğerlerimiz sigara izmaritiyle yanmış!

Çanakkale’deki orman yangınının çıkış nedeninin yere atılan sigara izmariti olduğu ortaya çıktı. İki kişi gözaltında.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack: SDG, YPG’dir ve PKK’nın bir türevidir, onlara devlet içinde bağımsız yönetim kurma borcumuz yok

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack: SDG, YPG’dir ve PKK’nın bir türevidir, onlara devlet içinde bağımsız yönetim kurma borcumuz yok