Bakan Fidan, Slovenyalı mevkidaşı Fajon ile bir araya geldi

Hakan Fidan ve Slovanya Başbakan Yardımcısı Tanja Fajon Ankara’da Bir Araya Geldi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Slovenya Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Avrupa İşleri Bakanı Tanja Fajon ile Ankara’da bir araya geldi. Fidan, Slovenyalı mevkidaşı Fajon ile yapılan görüşmenin detaylarını resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Dün Rusya ve Suriye ile Görüşmeler Yaptı

Bakan Fidan, Riyad’da Suriye konulu toplantılardan sonra dün Rus mevkidaşı ve Suriye yönetiminin Dışişleri Bakanı ile görüşmüştü. Geçici Suriye yönetiminin Dışişleri Bakanı Esaad Hasan Şeybani ile de bir araya gelen Fidan, ayrıca Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.

  • Bakan Fidan ve Tanja Fajon Görüşmesi
  • Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Telefon Görüşmesi

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarına göre, Fidan’ın Lavrov ile yaptığı telefon görüşmesinde, Suriye’deki son gelişmeler, enerji güvenliği ve Ukrayna’daki durum ele alındı. Görüşmelerin sonuçları yakından takip ediliyor.

Related Posts

Samsun’da iki ilçeye uyuşturucu operasyonu: 6 kişi gözaltına alındı

Samsun’un Havza ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şahıs gözaltına alındı.

Saldırıların ardından eğitime ara verildi

Hindistan’ın saldırısının ardından Pakistan’da eğitime ara verildi

Tecavüz etti, boğdu, diri diri yaktı, betona gömdü! Canavarlık dediğin daha nasıl olur

Pınar Gültekin cinayeti davasında Yargıtay vicdan zedeleyen bir karar imza attı. Kararda, sanığın eylemini “canavarca hisle gerçekleştirmediği”ne hükmetti.

Entrikaların gölgesindeki seçim: Skandal üstüne skandal yaşandı | Bu kez bir de rekor kırılacak

Katolik Hristiyanların yeni ruhani lideri kim olacak? Bu soru bugün başlayan konklavla cevabını bulacak ama akıllarda bir soru daha var: Yine geçmişteki gibi bir skandal yaşanır mı? Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz ancak tarihteki skandalların gölgesinin bu seçimin üzerine bile düştüğünü söylemek yanlış olmaz.

Ankara’da kafa kafaya facia: 4 kişi öldü

Ankara-Niğde Otoyolu’nda iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

ABD ile Husiler anlaştı

Umman Dışişleri Bakanı Bedir el-Busaidi, ABD ile Husiler arasında ateşkes sağlandığını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir