Bakanlıktan 11 yaşındaki çocuğun ölümüyle ilgili açıklama: Bu olay sosyal medya düzenlemesinin ne denli ihtiyaç olduğunu göstermiştir

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı: Sosyal Medya Düzenlemesi Önem Arz Ediyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medya uygulaması için üzerine kolonya döküp kendisini yakan çocuğun hayatını kaybetmesiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bakanlık, bu acı olayın sosyal medyadaki zararlı içerik ve akımların çocukları etkileme potansiyelini ortaya koyduğunu vurgulayarak, sosyal medya düzenlemesinin ne denli büyük bir ihtiyaç olduğunu belirtti.

Açıklamada belirtilenlere göre, 17.12.2024 tarihinde sosyal medya uygulaması için video çeken M.Y isimli çocuk, kolonya döküp kendisini ateşe verdikten sonra ağır yanıklarla hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bakanlık, çocuğun ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerken, sosyal medyadaki zararlı içeriklerden çocukları korumak için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Hayatınızın Aşkını Bakteriler Seçebilir!

Bilim insanı Ali Rıza Akın, “Bakterin Kadar Yaşa” programında hayatınızın aşkını seçerken bakterilerin etkisine dikkat çekiyor. Programın detaylarına ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Related Posts

Samsun’da iki ilçeye uyuşturucu operasyonu: 6 kişi gözaltına alındı

Samsun’un Havza ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şahıs gözaltına alındı.

Saldırıların ardından eğitime ara verildi

Hindistan’ın saldırısının ardından Pakistan’da eğitime ara verildi

Tecavüz etti, boğdu, diri diri yaktı, betona gömdü! Canavarlık dediğin daha nasıl olur

Pınar Gültekin cinayeti davasında Yargıtay vicdan zedeleyen bir karar imza attı. Kararda, sanığın eylemini “canavarca hisle gerçekleştirmediği”ne hükmetti.

Entrikaların gölgesindeki seçim: Skandal üstüne skandal yaşandı | Bu kez bir de rekor kırılacak

Katolik Hristiyanların yeni ruhani lideri kim olacak? Bu soru bugün başlayan konklavla cevabını bulacak ama akıllarda bir soru daha var: Yine geçmişteki gibi bir skandal yaşanır mı? Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz ancak tarihteki skandalların gölgesinin bu seçimin üzerine bile düştüğünü söylemek yanlış olmaz.

Ankara’da kafa kafaya facia: 4 kişi öldü

Ankara-Niğde Otoyolu’nda iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

ABD ile Husiler anlaştı

Umman Dışişleri Bakanı Bedir el-Busaidi, ABD ile Husiler arasında ateşkes sağlandığını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir