Diyarbakır’da 6 araç birbirine girdi… Yaralılar var!

Çarıklı Mahallesi’nde 6 Araç Kaza Yaptı: 4 Yaralı Var

Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Çarıklı Mahallesi’nde sürücülerinin kontrolünden çıkan 6 araç, kaza yaptı.

Olayın bildirilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Kazada hafif yaralanan 4 kişi, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından tedbir amaçlı kentteki hastanelere sevk edildi.

İnceleme Başlatıldı

Kazaya neden olan yolda kontrollü bir şekilde ulaşım sağlanırken, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.

Related Posts

Son Dakika… İstanbul Milletvekili Doğan Demir, Gelecek Partisi’nden istifa etti

Son dakika haberi… İstanbul Milletvekili Doğan Demir, Gelecek Partisi’nden istifa etti

Cem Yılmaz, Fatih Altaylı’nın Youtube kanalında

Bir aydır cezaevinde tutuklu bulunan gazeteci Fatih Altaylı’nın YouTube kanalında yayımlanan programa, komedyen Cem Yılmaz konuk oldu.

Gümrüklerde 35,5 milyar TL’lik kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı, 2025 yılının ilk yarısında gümrüklerde düzenlenen operasyonlarda 35,5 milyar TL’lik kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.

Tokat’ta Kaza: 6 Yaralı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde otomobilin tarlaya uçması sonucu 1’i bebek 6 kişi yaralandı.

Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi icra kurulu üyesi Tezcan, iktidarın amacını özetledi: Erdoğan rakipsiz siyaset, savunmasız yargı peşinde

İktidarın son dönemdeki kimlik siyasetine dönük işaretleri sorgulanıyor. CHP’li Bülent Tezcan, söylemleri “kısır bir iktidar aklının” ürünü olarak niteledi. Tezcan, “Devlet aklı, millileşme geleneğine aykırı, yapay ümmet birliği üzerinden millet tarifi yapmaz” dedi.

‘O afişler büyük utanç’

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Samsun’da asılan afişlerde kullanılan “milletin adı Türkiye” sloganına tepki gösteren CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, sloganın İletişim Başkanlığı tarafından belirlendiğini söyledi.