Doktordan korkutan iddia: Sosyal medyaya video çekmek amacıyla erken doğum yaptırılıyor

İstanbul Özel Hastanesinde Skandal İddia!

İstanbul’da bir özel hastanede görev yapan bir doktorun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalara göre, anne adaylarının sosyal medyaya video çekmek amacıyla erken doğuma zorlandığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Sağlık Bakanlığı’nın resmi sosyal medya hesabı olan ‘Sağlıklı Çözüm’ tarafından yapılan açıklamaya göre, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü söz konusu iddialar üzerine inceleme başlatmış durumda.

Doktorun Şok İddiaları

İstanbul’da görev yapan doktor E.E., kendi sosyal medya hesabından hastanede yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığı iddialarını gündeme getirdi.

Anne adaylarının erken doğuma zorlanıp, sezaryen ile doğum yapmalarının sağlandığı şeklinde iddialarda bulunan doktor, bu duruma sessiz kalmadığı için tehdit edildiğini belirtti. Sosyal medyada yayılan iddiaların ardından, Sağlık Bakanlığı’na bağlı ‘Sağlıklı Çözüm’ hesabından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nün konuyla ilgili detaylı bir inceleme başlattığı duyuruldu.

Görüntüler Şoke Ediyor



Related Posts

Yavaş’tan ‘Ankara’ya operasyon yapılır mı?’ sorusuna yanıt: Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok

CHP’li belediyelere peş peşe operasyonlar düzenlenirken ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara’ya da uzanır” iddialarına ilişkin “Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok” ifadelerini kullandı.

AKP’nin kamp tarihi belli oldu

AKP’nin geleneksel Kızılcahamam kampı 11-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Son Dakika… DEM Parti’den CHP’ye destek ziyareti

Son Dakika Haberi… DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, bugün saat 15:00’te CHP’yi ziyaret edecek.

Halkın iradesine kelepçe vuruldu

Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı. İtirafçı Aktaş’ın verdiği ifade sonucu iş insanlarının da olduğu 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

‘Bahçeyi sulamaya gidiyorum’ dedi, ölü bulundu

Siirt’in Baykan ilçesinde bahçesini sulamak için evden çıkan ve kaybolan 65 yaşındaki Hikmet Erdoğan, sabaha karşı bahçesinin yakınındaki bir ahırda ölü bulundu.

Bu telefon numaralarını sakın açmayın

Almanya’da sahte ödül vaadiyle yapılan telefon dolandırıcılığı yeniden tırmanışta. Yayımlanan son listeye göre Hamburg ve Hollanda kaynaklı 10 tehlikeli numara öne çıkıyor. Ararsalar açmayın, bilgilerinizi asla paylaşmayın!