Dörtyol’da Güven Uygulaması

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde polis ekiplerince huzur ve güven uygulaması gerçekleştirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uygulama noktalarında durdurulan 120 araç incelendi.

Ekipler, 320 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) yöntemiyle kontrollerini yaptı.

Denetimde bazı araç sürücülerine trafik cezası uygulandı.

Related Posts

Yavaş’tan ‘Ankara’ya operasyon yapılır mı?’ sorusuna yanıt: Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok

CHP’li belediyelere peş peşe operasyonlar düzenlenirken ABB Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara’ya da uzanır” iddialarına ilişkin “Alnımız açık, korktuğumuz bir şey yok” ifadelerini kullandı.

AKP’nin kamp tarihi belli oldu

AKP’nin geleneksel Kızılcahamam kampı 11-13 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Son Dakika… DEM Parti’den CHP’ye destek ziyareti

Son Dakika Haberi… DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, bugün saat 15:00’te CHP’yi ziyaret edecek.

Halkın iradesine kelepçe vuruldu

Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı. İtirafçı Aktaş’ın verdiği ifade sonucu iş insanlarının da olduğu 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

‘Bahçeyi sulamaya gidiyorum’ dedi, ölü bulundu

Siirt’in Baykan ilçesinde bahçesini sulamak için evden çıkan ve kaybolan 65 yaşındaki Hikmet Erdoğan, sabaha karşı bahçesinin yakınındaki bir ahırda ölü bulundu.

Bu telefon numaralarını sakın açmayın

Almanya’da sahte ödül vaadiyle yapılan telefon dolandırıcılığı yeniden tırmanışta. Yayımlanan son listeye göre Hamburg ve Hollanda kaynaklı 10 tehlikeli numara öne çıkıyor. Ararsalar açmayın, bilgilerinizi asla paylaşmayın!