Edward Iordanescu: Asla pes etmedik, mücadele ettik!

EURO 2024 E Grubu’nun 2’nci haftasında Belçika’ya 2-0 mağlup olan Romanya’da teknik direktör Edward Iordanescu açıklamalarda bulundu.

Skoru eşitleme fırsatları yakaladıklarını belirten Edward Iordanescu, “Çok kaliteli bir takım gördünüz. Hızları var, patlayıcı güçleri var, Tam bir takımlar. Şampiyonluğu kazanmaya adaylar. Asla pes etmedik, mücadele ettik. İkinci yarıda daha iyiydik, biraz şansla skoru eşitleyebilirdik” dedi.

Üçüncü maç için kendilerine güvendiklerini dile getiren Edward Iordanescu, “Bunu takımla birlikte çokça analiz edeceğiz. İlk maçın aksine bu maçta çok fazla düello yaptık. Şanslarımız vardı. Her zaman daha iyi olmaya çalışacağız ve çabalayıp gelişmeye devam edeceğiz. Üçüncü maç için takımımıza inancım tam” diye konuştu.

Gruptan çıkacak kapasiteye sahip olduklarını vurgulayan Edward Iordanescu şu sözleri ifade etti:

“Slovakya’ya karşı tepki vermek için elimizden geleni yapacağız. Bugün yedek kulübesinden çıkan her oyuncu hücum oyuncusuydu ama bu yeterli değildi. Çok fazla gol yememek için denemek zorundaydık ama bu takım oldukça yenilgisizdi. Bir süre her top için mücadele etmek zorunda kaldık. Birkaç düello kaybettik ama bundan çıkacak kaliteye sahibiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx