ESMEK Odunluk’ta yeni yıl pazarı açtı

Eskişehir Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı Açıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ESMEK Turistik El Sanatları Merkezi önünde düzenlediği “Esmek Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı” ile Eskişehir’i yeni yıl coşkusu kapladı. Büyük ilgi gören pazarda, ESMEK kurslarına katılan kadınların el emeği ürünleri sergilendi. Özel olarak tasarlanan yeni yıl hediyelikleri, ziyaretçilerden tam not aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ve Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci, yeni yıl pazarını gezip kadınların ürünlerini yakından inceledi. Beğenilerini dile getiren Başkan Ünlüce, kadınlara teşekkür ederek, “Kadınların özverili çalışmalarıyla ortaya çıkan bu güzel ürünleri kutluyor ve bol kazançlar diliyorum. Ürettikleriyle aile ekonomisine destek olan kadınlarımızın emeğine saygı duyuyoruz. Sevdiklerinize alacağınız yeni yıl hediyelerini seçerken, buradaki el emeği ürünleri göz ardı etmeyin!” şeklinde konuştu.

Pazarda, her kesime hitap eden hediyelik eşyalar, yılbaşı süsleri, el yapımı ürünler, çantalar ve takılar yer alıyor. ESMEK Turistik El Sanatları Merkezi önünde açılan “Esmek Yeni Yıl Hediyelik Eşya Pazarı”, 28, 29, 30 Aralık tarihlerinde 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Related Posts

ChatGPT krizi derinleşiyor: Akademide kopya endişesi büyüyor

İngiltere’deki üniversiteler, yapay zekâ destekli kopya girişimlerine karşı alarma geçti, 7 binin üzerinde şüpheli vaka tespit edildi

Milyarları vardı; bir küçük arıya yenik düştü

İngiltere Prensi William’ın milyarder arkadaşı Sunjay Kapur, polo maçı sırasında ağzına giren arıya yenik düştü…

ABD’de milyonlarca kişi “Krallara hayır” diyerek Trump yönetimini protesto etti

ABD genelinde milyonlarca kişi, Başkan Donald Trump’ın 79. doğum gününde iç ve dış politikalarını protesto etmek için “Krallara hayır günü” (No Kings day) adı altında gösteri ve mitingler düzenledi.

İran 3 kritik ismin daha ölümüyle sarsıldı

İsrail’in İran’a saldırılarında 3 nükleer bilim insanının daha hayatını kaybettiği bildirildi.

Körüğü patlayan belediye otobüsü alev topuna döndü

Eskişehir’de seyir halindeyken körüğü patlayan belediye otobüsü alev aldı. İtfaiyecilerin söndürdüğü yangında, otobüsteki kadın yolcu, dumandan etkilenip hastaneye kaldırıldı.

İsrail yine Gazze’de insani yardım bekleyenleri katletti

İsrail ordusunun, sabah saatlerinden bu yana Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırıları ve açtığı ateş sonucu, 32’si insani yardım bekleyenler olmak üzere 58 Filistinli hayatını kaybetti.