İnegöl’de otobüs ile motosiklet çarpıştı: 1 kişi yaralandı

İnegöl’de Motosiklet ile Otobüs Çarpıştı: Yaralı Var

İnegöl’ün Orhaniye Mahallesi Yenişehir Caddesi’nde meydana gelen kaza, halkı endişelendirdi. 16 BAB 335 plakalı motosikleti kullanan 56 yaşındaki Ali A., seyir halindeyken özel halk otobüsüyle çarpıştı. Otobüsü 26 yaşındaki Hamza T. kullanıyordu.

Olayın hemen ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü Ali A., ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Neyse ki, yaralının hayati tehlikesi bulunmuyor.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve güvenlik kamerası görüntüleri, çarpışmanın şiddetini gözler önüne serdi. Kazaya karışan tarafların ifadeleri de alınarak, olayın netleştirilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Related Posts

İsrail bir İranlı generali daha öldürdüğün açıkladı

İsrail bir İranlı generali daha öldürdüğün açıkladı

PKK’nın İran kolu: ‘İsrail’le birlikte İran’a karşı savaşmaya hazırız’

PKK’nın İran kolu PJAK’ın lideri Hüseyin Yazdan Banah, İsrail’in İran’a yönelik olası saldırılarını desteklediklerini belirtti. “Hazırız” diyen PJAK, çatışmalara katılma sinyali verirken Türkiye’ye de sert mesaj gönderdi.

Yalan bu kez çabuk ifşa oldu! ABD istihbaratı: İran aktif olarak nükleer silah yapma peşinde değildi

İsrail 13 Haziran’ı 14’üne bağlayan gece İran’a nükleer silah ürettiği iddiasıyla şiddetli saldırılar başlatmıştı. Söz konusu saldırılarda İran Genel Kurmay Başkanı, Devrim Muhafızları Komutanı dahil pek çok üst düzey isim ile nükleer bilim insanları …

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, Fransız, İngiliz ve Kanadalı mevkidaşlarıyla görüştü

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, başta İran olmak üzere çeşitli konularda Kanada Dışişleri Bakanı Anita Anand, Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Noel Barrot ve İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy ile telefon görüşmeleri yaptı.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Her türlü saldırıya aynı düzeyde karşılık vereceğiz

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefon görüşmesinin içeriğine ilişkin bilgi verdi. Savaşın tırmandırılmasını istemediklerini söyleyen Pezeşkiyan “İran’a her türlü saldırganlığa pişman edici karşılık vereceğiz” dedi.

Kanseri araştıran doktorun ölümü esrarını koruyor

Eskişehir’de emekli doktor Mustafa Savan Günay, evinde ölü bulundu. Tepebaşı ilçesi Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü-1 Caddesi’ndeki evinde hareketsiz halde bulunan Günay’ın ölüm nedeni, Adli Tıp Kurumu’nun hazırlayacağı otopsi raporuyla netleşecek.