Miraç Kandili’nde Yuşa Tepesi’ne Yoğun İlgi

Miraç Kandili Kutlamaları Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Miraç Kandili dolayısıyla birçok insan, kutsal mekanlara ve camilere akın etti. İstanbul’un dört bir yanında düzenlenen kandil programlarına yoğun ilgi gösterildi. Özellikle Yuşa Tepesi’nde gece geç saatlere kadar devam eden kutlamalara katılım oldukça yoğundu.

İstanbul’da, Hz. Yuşa Türbesi’ne yapılan ziyaretlerde dualar edilerek kandil gecesi idrak edildi. Yuşa Tepesi’ne gelen vatandaşlardan Furkan Tosun, “Bugün Miraç Kandili’ni Hazreti Yuşa Aleyhisselam ile birlikte kutlamak için buraya geldik. Dualarımızı ettik, hep birlikte bu mübarek gecenin tadını çıkarıyoruz. Allah’tan bize Miraca çıkmayı nasip etmesini diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Diğer bir ziyaretçi Muhammet Ekingöz ise, “Burada olmaktan çok mutluyum. Tövbe etmek için geldik ve Allah’a şükrettiğimiz günahlarımızı affettik. Şimdi evimize dönüp namazlarımıza başlayacağız. Allah’ın tüm ibadetlerimizi kabul etmesini diliyorum.” dedi.

Ahmet Toprak da duygularını şu şekilde dile getirdi: “Allah’ın izniyle buraya gelme fırsatı bulduk. Namazlarımızı kıldık, tövbe ettik ve manevi bir huzur bulduk. Kalplerimiz temizlendi ve bir araya gelerek bu güzel anları paylaşmanın hazzını yaşadık. Allah’tan başka dileğimiz yok.” – İSTANBUL

Related Posts

YKS şampiyonu Nizip’ten çıktı

2025 YKS sonuçları açıklandı. Temel Yeterlilik Testi’nde Nizip Fen Lisesi’nden Ahmet Eren Özyurtseven birinci oldu. Özyurtseven sayısal alanının da şampiyonu olurken, eşit ağırlık ve sözelde ise Bursa Özel Tan Fen Lisesi’nden Muhammed İsmail Kuşat ilk sırayı aldı.

Uşak’ta Tır Dorsesindeki Yangın Söndürüldü

Uşak’ta bir tırın dorsesindeki yangın yol kenarındaki ağaçlara sıçradı, ekipler söndürdü.

Dışişleri Bakanı Fidan ABD’li mevkidaşıyla ‘Suriye’yi görüştü: İsrail sorunları daha da büyütüyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İsrail’in Suriye topraklarına yönelik müdahalelerinin sorunu daha da büyüttüğünü kaydeden Bakan Fidan, Suriye’nin toprak bütünlüğüne her türlü saldırının bölgesel barış çabalarına zarar verdiğini söyledi. Bakan Fidan, terör örgütlerinin Suriye’nin güneyindeki durumdan istifade etmesine kesinlikle izin verilmeyeceğini vurguladı.

Trabzon’da Otomobil Yandı

Seyir halindeki otomobilin motor kısmında yangın çıktı, araç kullanılamaz hale geldi.

Orman Yangınları Zararını Devlet Karşılıyor

İzmir’de yangınlarda zarar gören hayvanlar ve arı kovanları için yeni dağıtım yapıldı.

Metin Işık ve Ailesinin Davasında Yeniden Yargılama

Metin Işık’ın yargılanması, eksik araştırma yüzünden bölge mahkemesi tarafından bozuldu.