Muğla’da sobadan sızan gaz çiftin hayatını çaldı

Muğla Fethiye’de Sobadan Sızan Gaz Çiftin Hayatını Aldı

Fethiye ilçesinde yaşayan 62 yaşındaki Cemile ve 75 yaşındaki Mehmet Başar çiftinden haber alamayan yakınları, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Ekipler, çilingir yardımıyla evin kapısını açarak içeri girdiklerinde, çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı.

Savcı ve polis tarafından yapılan incelemede, çiftin evlerinde yaktıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tespit edildi. Mehmet ve Cemile Başar’ın cansız bedenleri, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.

Related Posts

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili seçim tarihi belli oldu

Adana Valiliği, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, yeni Belediye Başkan Vekili seçiminin 18 Temmuz Cuma günü yapılacağını bildirdi.

Büyükçekmece Belediye başkanvekili seçiminde gerilim: ‘Neden bağırıyorsunuz?’

Büyükçekmece Belediye başkanvekili seçiminde gerilim yaşandı.

Ermenistan’da tutuklu iş insanı Karapetyan yeni siyasi parti duyurdu

Ermenistan’da ‘darbe girişimi’ iddiasıyla tutuklanan iş insanı Karapetyan, ülkede yeni siyasi partinin kurulduğunu duyurdu.

Kutup ayılarıyla omuz omuza olan bir kasabanın çarpıcı hikayesi

Kanada’nın Manitoba eyaletinde, Hudson Körfezi’nin kıyısında yer alan Churchill kasabası, “Dünya’nın Kutup Ayısı Başkenti” olarak biliniyor. Bu küçük kasaba, her yıl binlerce turisti, gezegenin en büyük kara etoburlarından biri olan kutup ayılarını …

Çanakkale’de ciğerlerimiz sigara izmaritiyle yanmış!

Çanakkale’deki orman yangınının çıkış nedeninin yere atılan sigara izmariti olduğu ortaya çıktı. İki kişi gözaltında.

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack: SDG, YPG’dir ve PKK’nın bir türevidir, onlara devlet içinde bağımsız yönetim kurma borcumuz yok

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack: SDG, YPG’dir ve PKK’nın bir türevidir, onlara devlet içinde bağımsız yönetim kurma borcumuz yok