ÖZEL | Galatasaray’da Okan Buruk’un yıllık ücreti belli oldu! Dev zam yapıldı

Sarı-kırmızılı takımın başında 2 yıldır şampiyonluk yaşayan ve birer senelik sözleşme imzalayan başarılı teknik adamla bu kez 2 yıllık kontrat yapılacak. Okan Buruk’un ücretine de ciddi bir zam yapılacağı öğrenildi.

Deneyimli teknik adamın yıllık 100 milyon liraya yakın garanti ücret kazanacağı bildirildi. Rams Park’ta saat 11.00’de gerçekleşecek imza törenine Başkan Dursun Özbek ile beraber futbolun yeni sorumlusu İbrahim Hatipoğlu da katılacak.

Cim-Bom’da dün transfer zirvesi yapıldı. Başkan Özbek ile Okan Buruk’la statta bir araya geldi. Transfer zirvesine Sportif A.Ş. yönetim kurulu üyeleri ile Futbol Direktörü Cenk Ergün de katıldı. Sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaların bugünden itibaren hız kazanması bekleniyor.

BURUK’TAN ERDEN TİMUR YORUMU

Okan Buruk, futbolu yöneten Erden Timur’un görevinden ayrılmasının üzücü olduğunu ifade etti. Sarı-kırmızılı teknik adam, “Erden Timur’un bırakması hepimiz için üzücü. Ben de burada gelip geçiciyim, Galatasaray tarihinde çok önemli isimler gelip geçti. Tek isteğimiz Galatasaray’ın başarısı. Erden Bey de aynı şekilde. Devam etmeyecek ama her zaman Galatasaray’ın başarısını isteyecek. Erden Bey bu ailenin bir parçası. Daha güçlü, daha pozitif ve daha motive şekilde çalışmalıyız. Artık Erden Bey yok ve bu duruma adapte olmamız gerekiyor. Çok güçlü bir şekilde Galatasaray’a hizmet etmek için hepimiz yanıp tutuşuyoruz. Burada her türlü desteği alıyoruz. Birbirimize sarılmamız gereken zamanlardayız” yorumunu yaptı.

Okan Buruk, Erden Timur’un ayrılmasından rahatsızlık duyduğu ileri sürülen Mauro Icardi ile görüştüğünü açıkladı. Arjantinli golcünün Galatasaray’da forma giymekten mutluluk duyduğunu aktaran Buruk, “Bugün Icardi ile konuştum. Önümüzdeki seneyle ilgili planlamamızı ona anlattık. Keyfi çok iyi, mutlu. Ailesiyle beraber. Önümüzdeki hafta Arjantin’e gidecek. Ondan sonra temmuz ayında bizimle birlikte kampa katılacak” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx