Profesyonel olmanıza gerek yok! Yapay zeka ile video oluşturma nasıl yapılır?

Sosyal medyada içerik üreticisi olmak isteyenler bu içeriğimiz tam size göre. Eğer Instagram veya YouTube üzerinden kısa videolar (Shorts, Reels) paylaşarak içerik üreticisi olmak istiyor ancak bu konuda bilginiz yoksa hiç üzülmeyin. Gelişen teknoloji ile birlikte artık bu işi sizin yerinize yapay zeka uygulamaları yapabiliyor. İşte sizin için hazırladığımız “Profesyonel olmanıza gerek yok! Yapay zeka ile video oluşturma nasıl yapılır?” rehberimiz ve detayları…

Profesyonel olmanıza gerek yok! Yapay zeka ile video oluşturma nasıl yapılır? İşte en iyi araçlar!

Yapay zeka kullanarak günümüzde birçok işlemi gerçekleştirmek mümkün. Bunlar arasında “içerik üreticisi olma” maddesi de yer alıyor. Yapay zekaya yükleyeceğiniz basit bir metin ile sıfırdan bir video yaratmanız mümkün. Peki hangi yapay zeka uygulamaları ile videolar üretebilirsiniz?

1- Pictory

Herhangi bir metin veya gönderinin açıklamasını baz alarak sizlere videolar oluşturan Pictory oldukça basit bir kullanıma sahip. Hazırladığınız metni uygulamaya yükleyin ve yapay zeka sizin için videolar oluştursun. Ardından en beğendiğiniz videoyu düzenleyin ve paylaşın. Pictory sayesinde sadece metin yazarak videolar düzenleyebilir, oluşturabilir ve hatta önceden çektiğiniz videolara alt yazı ekleyebilirsiniz.

2- Synthesys

Daha kurumsal işler yapmak istiyorsanız sizin ilacınız Synthesys uygulaması olabilir. Özellikle yeni ürün tanıtımları, kullanım kılavuzları gibi eğitici içerikler yapmak istiyorsanız Synthesys uygulamasına bir göz atın. 140+ farklı dilde içerik üretmenize olanak sağlayan uygulama sayesinde özellikle kurumsal bazda videolar geliştirmeniz mümkün.

3- HeyGen

İş hayatındaki sıkıcı PowerPoint sunumları için “artık gına geldi” diyorsanız işte karşınızda HeyGen! HeyGen ile ister metinleri isterseniz de sunumları çok kısa bir süre içerisinde profesyonel videolar haline getirmeniz mümkün. Birçok farklı dil desteği, farklı şablonlar ve özellikle kullanımı oldukça basit arayüzü sayesinde HeyGen işinizi kolaylaştıracaktır.

Diğer uygulamalara da göz atmayı unutmayın:

  • Based Labs AI
  • Colossyan
  • Fliki
  • DEEPBRAIN AI
  • Elai.io

Peki siz yapay zekanın yardımı ile videolar üretmenizi sağlayan tavsiye uygulamalar ile ilgili neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle yorumlar bölümünde paylaşmayı unutmayın. Daha fazla içerik için ShiftDelete.Net YouTube kanalına abone olmayı unutmayın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx