Seçim sonucu şaşırtmadı: MÜSİAD’a yeni AKP’li başkan!

YENİ BAŞKAN BELİRLENDİ

Genel kurulda MÜSİAD Genel Başkanlığı görevine, önceki dönemin MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Burhan Özdemir seçildi. Özdemir, MÜSİAD’ın 8. genel başkanı olarak görevi devraldı. Göreve başladığı konuşmasında, “Bu görevi bir makam olarak değil bir emanet olarak kabul ediyor ve bu sorumluluğu omuzlarımda değil gönlümde yaşatıyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Önceki dönem Genel Başkan Mahmut Asmalı ise 3 yıl 8 aydır sürdürdüğü başkanlık görevini devretmenin huzurunu yaşadığını belirterek, “Allah’a hamdolsun teslim aldığım bu kutsal vazifeyi bugün teşkilatımızı bir adım daha ileriye taşıyarak sizlerin huzurunda devretmenin gönül huzuru içindeyim. Bugün özel bir gün yaşıyoruz. Hem MÜSİAD’ımızın 35. kuruluş yıldönümü kutluyoruz hem de 8’inci genel başkanımızı seçiyoruz” dedi.

BURHAN ÖZDEMİR KİMDİR?

Burhan Özdemir, 1977 doğumlu olup, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde doğmuş ve ilk öğrenimini burada tamamlamıştır. Ayrıca OPTİMAL Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Eğitim, sağlık ve kültür alanlarında faaliyet gösteren OPTİMAL Vakfı’nın kurucusudur. Evli ve dört çocuk babası olan Özdemir aynı zamanda AKP’den Düzce Milletvekili aday adayı olmuştur.

Related Posts

SPK’dan kripto varlık platformlarına yönelik “rezerv kanıtı” düzenlemesi

SPK’dan kripto varlık platformlarına yönelik “rezerv kanıtı” düzenlemesi

Çin’e uygulanan gümrük vergileriyle ilgili Trump’tan yeni açıklama

ABD Başkanı Donald Trump, Hazine Bakanı Scott Bessent ve heyetinin İsviçre’de Çinli yetkililerle yapacağı görüşme öncesinde bu ülkeye uygulanan gümrük vergilerini yüzde 145’ten yüzde 80’e indirmeyi teklif etti.

Taksilerde yeni dönem: Yeni nesil yazar kasa zorunluluğu geliyor

Taksilerde yeni dönem: Yeni nesil yazar kasa zorunluluğu geliyor

Avrupa borsaları pozitif seyrediyor

Avrupa borsaları pozitif seyrediyor

Bugün kritik gün: Piyasalar ABD-Çin görüşmelerine odaklandı

Bugün İsviçre’de yapılacak olan ABD-Çin müzakereleri öncesi küresel piyasalar karışık seyrediyor.

Kruvaziyer turizmin rotası Kuşadası

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ayda limanlara uğrak yapan kruvaziyer gemi sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 37,4 artışla 169’a, kruvaziyer yolcu sayısının ise yüzde 52,3 artışla 205 bin 758 yolcuya yükseldiğini bildirdi. Bakan Uraloğlu, “Kuşadası limanı 75 bin 499 yolcu ve 67 kruvaziyer gemi ile en fazla yolcu ve geminin uğrak yaptığı liman oldu.” dedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir