Amasya’da otomobil takla attı: 3 yaralı

Amasya’da otomobilin takla attığı kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Akdağ Tüneli mevkisinde meydana geldi. Kısmet S. yönetimindeki 05 HE 114 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkıp takla attı. Kazada sürücü ile araçtaki İsmail S. ve Saliç S. yaralandı.

İhbarla olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)


Yine mi! ‘Uzak Şehir’de levirattan doğan aşk hikâyesi…


Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | İhraç edilen Ebru Eroğlu ile ilgili YDK kararına T24 ulaştı

TIKLAYIN | Annesi silahlı saldırıda öldürülen 9 aylık bebek yolda emeklerken bulundu

TIKLAYIN | Ertuğrul Özkök: Bahçeli’nin yanındaki bu iki sivili geçen cuma nerede gördük?

TIKLAYIN | Bakanlık duyurdu: İkinci el otomobil satışında yeni dönem; o uygulama başladı

TIKLAYIN | İSKİ’den soğuk hava uyarısı: Sayaçlarınız, su borularınız izole edilmeli

TIKLAYIN | Sokak röportajındaki sözleri nedeniyle “Cumhurbaşkanına hakaret”ten tutuklanmıştı; Nermin K. tahliye edildi

TIKLAYIN | Forbes Dergisi, Türkiye’de görülmesi gereken 10 müzeyi listeledi

 

Related Posts

İsrail’in dün sabahtan beri öldürdüğü Filistinli sayısı açıklandı

İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılara yenileri eklenirken saldırılar sonucu en az 116 Filistinli öldürüldü. Görgü tanıkları ile sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Gazze’nin güneyindeki Han Yunus’un batısında yer alan El-Mevasi bölgesinde …

Bilim insanı uyardı: Dünya tarihinin en kısa günü geliyor

Bilim insanları, Dünya’nın dönüş hızının beklenmedik şekilde arttığını ve önümüzdeki haftalarda tarihin en kısa gününün yaşanabileceğini duyurdu. Dönüş hızındaki bu artışın, GPS ve zaman ölçüm sistemlerinde küçük ama önemli etkiler yaratabileceği belirtildi.

OGM’den ‘yangın’ uyarısı: 3 gün ciddi rüzgar var!

Türkiye bir haftadır orman yangınlarıyla mücadele ederken Orman Genel Müdürlüğü’nden de kritik bir uyarı geldi. Önümüzdeki üç gün ciddi rüzgar beklentisi olduğunu belirterek, “Dikkatli olmalıyız” dedi.

ABD’li Bakan’dan olay iddia: Sınır dışı edilen yamyam uçakta kendisini yedi

ABD’de Donald Trump’ın ikinci başkanlık döneminde de gündemden düşmeyen göçmen karşıtı politikalar bu kez akılalmaz bir olayla manşetlerde… İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem, sınır dışı edilmek üzere uçağa bindirilen bir kişinin, uçuş sırasında kendisini yemeye başladığını iddia etti.

Terör örgütü PKK elebaşı Öcalan’dan, 39 kişilik Avrupa heyetine mesaj: ‘Önümüzdeki süreçte görüşme koşullarının oluşmasını umut ediyorum’

Kendisini ziyaret etmek isteyen 39 kişilik Avrupa heyetine mesaj gönderen terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan, “Sizin bu yönlü adımınızı, halklarımızın ortak demokratik geleceği için anlamlı bir katkı ve cesur bir çağrı olarak görüyorum. Görüşme talebinizden haberdar oldum. Önümüzdeki süreçte böyle bir görüşmenin koşullarının oluşmasını umut ediyorum” ifadelerine yer verdi.

İran’dan kritik UAEA hamlesi: Pezeşkiyan yasayı yürürlüğe koydu

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Meclis tarafından çıkarılan ve Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) ile işbirliğini askıya alan yasayı yürürlüğe koydu.