Selçuk Bayraktar’ın ‘bayıldığı’ dizi

Selçuk Bayraktar, Hayran Olduğu Dizi “Gassal” Hakkında Konuştu

TRT’nin Tabii platformunda yayınlanan Sümeyye Karaarslan’ın senaryosunu yazdığı “Gassal” adlı dizide Ahmet Kural ve Sibel Aytan başrollerde yer alıyor. Dizinin dijital platformda gösterilmesi, sosyal medyada çok konuşuluyor ve reklam afişleriyle dikkat çekiyor. Ünlü isim Selçuk Bayraktar da bu ilgi çeken dizi hakkındaki düşüncelerini takipçileriyle paylaştı.

Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gassal dizisini tüm sezonu soluksuz izledim. Bu dizi dram, komedi ve hayatın ta kendisi… Muhteşem bir senaryo, harika bir oyunculuk ve elbette unutulmaz müzikler. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Gassal” Dizisinin Hikayesi

Genç bir adam olan Baki, kimsesiz insanların cenazelerini yıkayarak geçimini sağlar. Ancak bir süre sonra, kendi hayatını değiştirmeye karar verir ve sosyal bir hayat sürmeye başlar. Bu süreçte yaşadığı deneyimlerle, hayatın anlamını sorgular ve geçmişindeki acı dolu anılarla yüzleşir. Baki, bu süreçte ölüm korkusuyla yüzleşir ve kendini bulma yolculuğuna çıkar.

“Gassal” Dizisinin Oyuncuları

21 Aralık’ta yayınlanmaya başlayan dizi, 10 bölümden oluşmaktadır. Başrollerde şu oyuncular yer almaktadır:

  • Ahmet Kural – Baki
  • Erdal Cindoruk – Aziz
  • Sibel Aytan – Elif
  • Muharrem Türkseven – Ahmet
  • Ezgi Özyürekoğlu – Neslihan
  • Serkan Ercan – Nazım
  • Ferhan Vural – Nadir
  • Demir Karahan – Hüseyin

“Gassal” dizisi, Odatv’ye verdiği röportajla herkesi şaşırttı. Merakla beklenen dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Related Posts

İsrail’in dün sabahtan beri öldürdüğü Filistinli sayısı açıklandı

İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılara yenileri eklenirken saldırılar sonucu en az 116 Filistinli öldürüldü. Görgü tanıkları ile sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Gazze’nin güneyindeki Han Yunus’un batısında yer alan El-Mevasi bölgesinde …

Bilim insanı uyardı: Dünya tarihinin en kısa günü geliyor

Bilim insanları, Dünya’nın dönüş hızının beklenmedik şekilde arttığını ve önümüzdeki haftalarda tarihin en kısa gününün yaşanabileceğini duyurdu. Dönüş hızındaki bu artışın, GPS ve zaman ölçüm sistemlerinde küçük ama önemli etkiler yaratabileceği belirtildi.

OGM’den ‘yangın’ uyarısı: 3 gün ciddi rüzgar var!

Türkiye bir haftadır orman yangınlarıyla mücadele ederken Orman Genel Müdürlüğü’nden de kritik bir uyarı geldi. Önümüzdeki üç gün ciddi rüzgar beklentisi olduğunu belirterek, “Dikkatli olmalıyız” dedi.

ABD’li Bakan’dan olay iddia: Sınır dışı edilen yamyam uçakta kendisini yedi

ABD’de Donald Trump’ın ikinci başkanlık döneminde de gündemden düşmeyen göçmen karşıtı politikalar bu kez akılalmaz bir olayla manşetlerde… İç Güvenlik Bakanı Kristi Noem, sınır dışı edilmek üzere uçağa bindirilen bir kişinin, uçuş sırasında kendisini yemeye başladığını iddia etti.

Terör örgütü PKK elebaşı Öcalan’dan, 39 kişilik Avrupa heyetine mesaj: ‘Önümüzdeki süreçte görüşme koşullarının oluşmasını umut ediyorum’

Kendisini ziyaret etmek isteyen 39 kişilik Avrupa heyetine mesaj gönderen terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan, “Sizin bu yönlü adımınızı, halklarımızın ortak demokratik geleceği için anlamlı bir katkı ve cesur bir çağrı olarak görüyorum. Görüşme talebinizden haberdar oldum. Önümüzdeki süreçte böyle bir görüşmenin koşullarının oluşmasını umut ediyorum” ifadelerine yer verdi.

İran’dan kritik UAEA hamlesi: Pezeşkiyan yasayı yürürlüğe koydu

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Meclis tarafından çıkarılan ve Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) ile işbirliğini askıya alan yasayı yürürlüğe koydu.